Skip to main content

Mentor milenia 2017



Aku tengok usop minggu pertama dengan kedua humangai suara dia, memang boleh rakam terus la, tapi minggu ni macam tahi pulak nyanyi lagu akim la hattan la apebenda ni ?engko kalau nak stay nyanyi lagu yang keluar dekat sinar fm tu.

Jangan jadi bodoh la, mana ada florida boleh nyanyi macam usher and vice versa.

sebab dia satu je dalam cerita blood diamond solomon vandy jumpa berlian besar telur ayam omega dalam lumpur tapi dia mampuih apa pun tak tau macam mana nak jual diamond tu, kesimpulannya usop diamond tu dan faham faham la sape solomon vandy tu.

Popular posts from this blog

REVIEW SAYANGKU KAPTEN MUKHRIZ

kalau muka macam ni xder masalah. 


5 minit aku tengok cerita ni aku dah x puas hati. Aku dah cakap mana ade pompuan tergedik buat muka kiut sepanjang masa, dah la tak kena langsung dengan personaliti dia. Pasai nak bagi review tengok jugak la sampai episod 2. Director Malaysia ni memang keras kepala betui la. Cakap dengan abang dia pun gedik malampo cutttt aku kata cuttttttt, retake balik !!

Watak gedik melampao lampao ni tak salah kalau pelakon tu personaliti memang mcam tu, yg dah sampai tahap ni tasha shila,intan ladyana,  zara zya dengan nora danish je, diorang bila gedik orang suka tengok pasal gediknya memang kelakar, ni kalau gedik rasa nak tutup tv , kuku jari melingkor buat pe, aku cukup benci orang keje pakai orang dalam ni.

Jarak gedik kiut dengan gedik menyampah ni line dia dalam 5mm je jarak dia so bila ko dah terlebih line atau batasan dikatakan ko dah cross line tu habis, ko dah lintas north korea umpanya.


Kalau nak buat cerita pompuan gedik full time boleh, tapi kalau…

REVIEW BIAR AKU JADI PENUNGGU

Bosan, tengok hero, heroin dengan director dia aku dah rasa bosan. Kau membuat aku rasa bosan. Miera drama lorong cahaya je aku rasa best lain habuk, pergi la join director/drama yang best2 sikit, berlakon la dengan zul huzaimi xpun zamarul hisyam kalau luck baik hafidz roshdi, mamat tu power betul attraction dia tapi gi belakon ngan mak anak dua pulak, hampeh betul. Bagi hero chris pine pun tak selamat la drama ni. Janna berapa ratus drama pun macam ni la character dia x ubah dah, asraf pulak Allah tak tau nak cakap la, get out!!!. sikit sikit pompuan melayu jahat je pakai seksi minum arak, ape punya bangang statement ni nak putar masa ke apa.Tang mana miera seksinya aku x faham, kome ni x pernah tengok drama indonesia, singapore munasabah la sikit plot tu. sekejap fesyen hujan sekejap fesyen bini hafidz, so conclusion dia filem tom hanks 300000000 lebih best dari drama ni.

Aku panas betul double standard ni, hanez kena tendang pasai kahwin duda, mamat ni lulus pulak jadi hero, jamb…

REVIEW FILEM USIN UFO BIKIN KECOH

Filem ni aku rasa ada best ada x best. First 30 minit performance kathy azean dengan aishah elias memang best, lakonan diorang memang mantap dan kelako, 30 minit ni berbaloi tapi lepas tu kelaut.Kathy azean dulu selalu tengok dia jadi mak pshyco, nak tengok dia pun rasa takot, tapi bila buat kelakar dia memang lawak.
 Aishah elias ni memang sesuai watak romantic comedy banding minah siam tu. Ambik syuib main cast, lakonan dia macam zombie, tawar. Kalau ambik izzue islam ke mungkin cerita ni meletop, walaupun muka dia jambu tapi dia berlakon A1 dan dia natural kelakar. 
Trailer filem ni pulak sedih betoi la, tak tau nak cakap, sedih. Aku tak tau mana satu supporting actor mana watak utama, mana satu pelakon tambahan. Kaza pelakon hebat bagi la dia supporting actor, bukan pelakon tambahan. Joey pulak memang kelakar tapi bila team dngn syuk buat lawak xxx at mlm aku memang menyampah betul la, terlebih sangat, apa dapat buat lawak xx aku pun x faham la.
Lagi satu plot yg semak alif satar…