Mentor milenia 2017



Aku tengok usop minggu pertama dengan kedua humangai suara dia, memang boleh rakam terus la, tapi minggu ni macam tahi pulak nyanyi lagu akim la hattan la apebenda ni ?engko kalau nak stay nyanyi lagu yang keluar dekat sinar fm tu.

Jangan jadi bodoh la, mana ada florida boleh nyanyi macam usher and vice versa.

sebab dia satu je dalam cerita blood diamond solomon vandy jumpa berlian besar telur ayam omega dalam lumpur tapi dia mampuih apa pun tak tau macam mana nak jual diamond tu, kesimpulannya usop diamond tu dan faham faham la sape solomon vandy tu.

Popular posts from this blog

REVIEW SAYANGKU KAPTEN MUKHRIZ

REVIEW FILEM USIN UFO BIKIN KECOH

REVIEW BIAR AKU JADI PENUNGGU